Home barista tréning & coffee cupping

Szeretnél profi kávéfőző mester lenni és otthon is finom, ízletes kávét készíteni? Szeretnél belesni a kávékóstolás világába? Megtudni, hogy a kávétermelők, pörkölők és baristák hogyan kóstolják a kávét?

Ha ezek érdekelnek Téged, akkor a mi Home barista tréningünk pont Neked való. A kávé termeléstől a csészébe jutásig, elméleti tudást szerezhetsz, de nyugi, nem lesz unalmas tanóra, ahol végigalszold az egészet, ez tényleg érdekes lesz. Ha vannak kérdéseid, írd őket össze előre és küldd el nekünk, a tréning alatt megbeszéljük azokat is.

MI AZ A CUPPING?

Coffee cupping a kávé kóstolásának, osztályozásának, ízjegyek meghatározásának művészete. Az Apricot Coffee cuppingja folyamán a résztvevők 6 különböző kávét kóstolunk meg.  Mindenkinek javasoljuk ezt a Home Barista tréninget, aki szeretne többet megtudni a kávéról, és ezáltal közelebb kerülni ahhoz, hogy otthon is finom, ízletes kávét tudjon készíteni.

   • Tréning időtartam: 2,5 – 3 óra
   • Tréningen résztvevők maximum létszáma: 4 – 7 fő

  ​​​​​​​A CSOMAG TARTALMA

  3 órás interaktív Home Barista tréning, elméleti tudás megszerzése, coffee cupping kávékóstolás,  egy alternatív otthoni kávékészítési eljárás elsajátítása 250 g kiszerelésű szemes kávék 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg a tréning után.

  ​​​​​​​Ismersz valakit, aki örülne egy ilyen ajándéknak és szívesen meglepnéd vele? Kérd Ajándékutalványként. Az utalványok lejárati ideje 1 év.*

  *FONTOS: A pandémia ideje alatt vásárolt utalványokra nem rakunk lejáratot, tehát ha most veszitek meg, akkor azt bármeddig beválthatjátok nálunk. A korlátozások ideje alatt nem tudjátok beváltani az utalványokat, de vegyétek meg bátran, mert ha az életünk visszatér a megszokott kerékvágásba, tárt karokkal fogunk Benneteket várni!

A lefoglalt helyek a Tréning kezdetét megelőző legkésőbb 72 órával előbb mondhatók le és szabadon módosíthatók. 72 órán belüli lemondást/módosítást sajnos nem tudunk elfogadni.

A foglalások megerősítése a díj befizetését követően rögzül, melyre lehetőség van személyesen a kávézóban készpénzes vagy kártyás úton, illetve banki utalás útján.

  Milyen ügyben érdeklődsz programjaink iránt?