Délutáni Tea az Apricot Coffeeban

Több éves írországi éltünk alatt beleszerettünk az Afternoon Tea hagyományába és szeretnénk ennek az eredetileg angol tradíciónak a gyökereti és élményét Veletek is megosztani. Foglalj nálunk helyet megrendezett Afternoon Tea délutánjainkra. Jelentkezz barátnőiddel, szerelmeddel, édesanyáddal vagy akivel épp kedved szottyan. Töltsetek el együtt egy hangulatos délutánt, ahol megtudhatjátok, hogy honnan ered az Afternoon Tea története és együtt kóstolhattok isteni finom süteményeket és fogyaszthattok korlátlan szálas teákat vagy éppen kávét. Egy délután maximum 1,5 óra hosszú, mely idő alatt korlátlan Tea-, és Kávéfogyasztás áll rendelkezésetekre, valamint mellé finom, helyben készült Fingerfood szendvicsek, scone (angol édes pogácsa) valamint válogatott desszertek, melyek az angol és ír tradíciókat követik. (Kávé italokból a sztenderd kis méretűek fogyaszthatók, de az korlátlan mennyiségben 🙂 )

 

💐 ANYÁK NAPJA 💐

 

Lepd meg Édesanyádat egy Anyák napi Afternoon tea délutánnal!

Foglalás április 30 szombat 10-15:30 óráig. Foglalások rögzítése a 06305934390 vagy hello@apricotcoffee.hu  Aki április 20-ig foglal, annak ajándék frissen facsart narancslével is kedveskedünk 🍊🍊🍊

Ajándékutalványként is megvásárolhatod és beválthatjátok később, ha Anyék napján épp nem értek rá.

Gluténérzékeny vagy?

Ha Neked is glutén allergiád van, az sem gond, Rátok is gondoltunk. Kérjük, hogy a vásárlás során a ‘Gluténmentes Afternoon Tea’ opciót válaszd, így Neked csak olyan finomságokkal készülünk, amit bátran fogyaszthatsz. Minimum 2 fő – Maximum létszám 16 fő (ebből 4 fő teraszon – télen változhat a létszám a hidegre való tekintettel), mely már privát rendezvénynek minősül.

Privát rendezvényként is foglalható, exkluzívan Afternoon Tea délutánokra péntek-szombati napokra. Foglalás mindig szükséges, ha több mint 4 fő részére szeretnél Délutáni teára időpontot foglalni, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti űrlap kitöltésével.

Programötletek, amire ajánljuk a Délutáni Teát: Csajos Délután, Lánybúcsú kezdeti programja, Babaváró Buli, Anyák Napi meglepetés, Valentin-Nap, Romantikus Délután kettesben

Ajándékként is szeretnénk Nektek ezt a remek programot ajánlani. Lepd meg párodat, barátnőidet, Édesanyádat, Nagymamádat egy Afternoon Tea ajándékutalvánnyal, melyet 1 éven belül bármikor felhasználhat. A délutánok lehetséges beváltási időszakai: Péntek-Szombat napokon.

*FONTOS:  A pandémia ideje alatt vásárolt utalványokra nem rakunk lejáratot, tehát ha most veszitek meg, akkor azt bármeddig beválthatjátok nálunk.

Foglald le helyed a lenti űrlap kitöltésével vagy telefonálj a 0630/5934390-es számra a közvetlen foglalásért!

Afternoon Tea foglalás/érdeklődés

    Milyen ügyben érdeklődsz programjaink iránt?